Programma 40 jaar Tourclub Rijssen

Zaterdag 4 januari 2020 – Nieuwjaarsborrel

We beginnen met de gebruikelijke nieuwjaarsborrel. In ons eigen Tourhoes, na afloop van de ritten, gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.


Zaterdag 28 maart – Opening zomerseizoen

Na afloop een gezellig samenzijn in het Tourhoes. (afgelast ivm Corona virus)


Zaterdag 20 juni 2020 – Jaarlijks uitstapje/Verrassingstocht

Een hele dag met de hele club op stap naar een leuke locatie om te fietsen en meer……… Hou deze dag alvast vrij in je agenda ! Nadere informatie volgt t.z.t. op de site.


Dinsdag 15 sep – Zaterdag 19 september – Jubileumtocht

De Jubileumtocht hebben we aangepast n.a.v. de enquête. Uit de peiling is gebleken dat veel leden het idee leuk vinden, maar dat er toch ook veel bezwaren zijn. O.a. te veel dagen, te duur, bezwaar tegen fietsen op zondag, bang voor het niveau. Omdat we toch gehoor willen geven aan de suggesties die zijn gedaan, hebben we gemeend dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom een aangepaste jubileumtocht van dinsdagavond(laat) tot en met zaterdag. De commissie Buitenlandse TourTocht (Butt) wil de organisatie voor haar rekening nemen. We hopen dat we op deze manier aan de wensen van de leden tegemoet komen en dat het weer een succes wordt.


Zaterdag 26 September.

Deze dag zal in zijn geheel in het teken staan van ons jubileum. ’s Morgens beginnen we met de kroegentocht. ’s Middags een fietspuzzeltocht voor het hele gezin met leuke activiteiten voor de kinderen. Gevolgd door een geweldige feestavond voor leden met vrouw/vriendin/man. Kijk voor meer informatie t.z.t. op de site.
Hou al deze data alvast vrij voor een leuk en gevarieerd jubileumjaar, zodat je er optimaal bij kunt zijn.


De commissie: Gerwin Voortman, Gerrit Lohuis, Willy Kienhuis, Louis Strik, Henriët Bakker en Gerda Janssen.

Tourclub Rijssen Logo PMS 40jaar
Tourclub Rijssen Logo PMS 40jaar
Tourclub-Rijssen-Logo_PMS_40jaar.jpg
331.4 KiB
109 Downloads
Details