Het 4e TCR tenue

Voor sommige leden wellicht een verrassing, want na 16 jaar neemt TCR afscheid van het huidige tenue. Vanaf 1 januari 2025 is het nieuwe tenue verplichte kost voor alle TCR toerfietsactiviteiten.

Klik voor vergroting

Hoe is het tenue tot stand gekomen ? Op verzoek van het bestuur TCR hebben Raymond Kienhuis en  Marieke Dengerink de opdracht op zich genomen om TCR te voorzien van een eigentijds tenue. Ze kregen de vrijehand en hebben diverse leveranciers benaderd met de uitgangspunten: kwaliteit, keuzevrijheid,  continuïteit, garantie en snelle levering.

Uiteraard met de instemming van het bestuur viel de keuze uiteindelijk op het merk Kalas, een Tjechisch bedrijf, dat wereldwijd opereert. Čestmír Kalaš, een Tsjechische wielerlegende richte het bedrijf in 1991 op en zorgt onder meer dat de ploeg van Mathieu van der Poel er keurig bij fietst.

Samen met Kalas is druk overlegd om tot een fris en eigentijds tenue te komen. Een aantal accenten zijn gebleven, de club kleuren geel en blauw, het TCR logo, ¨sinds 1980¨ in de nek en het NL vlaggetje op de rug. Extra zijn veilige reflecterende elementen en een smartphone zakje.

Kalas Sportswear Nederland is gevestigd in Sneek en staat garant voor puike service en betrokkenheid.

klik voor vergroting

TCR leden bepalen zelf de kwaliteit en type zeem. Daarom zijn de pas avonden van belang. Let wel: de duurste zeem, hoeft niet perse de beste voor jou te zijn, een Kalas medewerker is aanwezig voor adviezen.

Een shirt korte mouw kent 5 verschillende stofsoorten, prijzen vanaf € 45,50. Een shirt met lange mouwen is er in 2 verschillende stofsoorten vanaf € 55,18, een broek kort begint bij € 57,60. Eenmalig wordt een korting van 50 euro gegeven bij een bestelling groter dan 150 euro.

De bestelling van kleding verloopt via de Kalas/TCR webshop en wordt op het thuisadres bezorgd. alas. Tourclub Rijssen speelt in het hele bestelproces en garantieafwikkeling geen rol.

De eerste clubbrede bestelling wordt eenmalig op hetzelfde adres bezorgd, dit om bezorgkosten te besparen.

Het zal even wennen zijn, maar TCR kan het 45 jarig bestaan beginnen met een modern, kwalitatief hoogstaand tenue.

Goed en snel geregeld !