Inschrijven 2-daagse toertocht 17-18 september

Voor het tweede jaar hebben we door allerlei coronamaatregelen geen Binnenlandse Toertocht kunnen organiseren in de maand juni. Daarom zijn we van plan om in september een 2-daagse tocht te houden, het lijkt tegen die tijd tenminste weer mogelijk. We hebben er een mooi viersterrenhotel voor gereserveerd in de buurt van Wesel / Duitsland.
De bedoeling is dat we op de vrijdagochtend om 8 uur vertrekken vanaf het Tourhoes voor een mooie rit door de uiterwaarden van de IJssel bij Doesburg. Tussen Pannerden en Millingen gaan we voor de eerste keer die dag de Rijn oversteken, bij gebrek aan een brug met het veerpont voor voetgangers en fietsers.
Daarna gaan we op de linker Rijnoever verder en rijden Duitsland in door een prachtige omgeving. Bij Xanten gaan we voor de tweede keer de Rijn over met een veerpont waarna we koers zetten richting hotel.
De tocht wordt verreden met een gemiddelde van 25 km/h waardoor alle leden, van T1 tot T6, kunnen deelnemen. Uiteraard hopen we ook op deelname van de dames.
We hebben 15 tweepersoonskamers, dus 30 bedden gereserveerd.
Je kunt je aanmelden tot en met 30 juni. Op 1 juli moeten we het juiste aantal reserveringen doorgeven. Wie zich ná die datum opgeeft kan alleen mee als iemand anders zich afmeldt.
De kosten bedragen € 90,- en dat is inclusief totale verzorging onderweg met bijvoorbeeld koffie, sportdrank, fruit, bekers yoghurt, belegde broodjes enz. Ook zal de appeltaart met slagroom bij de koffie niet ontbreken.
Natuurlijk zijn een diner in het hotel, ontbijt op zaterdagochtend en een warme hap op de terugweg bij de prijs inbegrepen. Wat op het terras of in de bar wordt genuttigd is uiteraard voor eigen rekening.
Samengevat:
  • Toertocht op vrijdag 17 en zaterdag 18 september
  • Zowel heen- als terugreis ongeveer 150 km
  • Gemiddelde snelheid 25 km/h
  • Totale verzorging met overnachting in een 4-sterrenhotel
  • Maximum aantal deelnemers 30, ná 30 juni geen opgave meer mogelijk