Waarom lid TCR ?

Nooit meer alleen een bandje wisselen of stoempen tegen de wind, plus nog 3 redenen waarom je bij TCR moet fietsen.

  • Voordelen van fietsen bij TCR: veiliger, gezelliger en altijd mooie routes.

Fietsen is populair. In de afgelopen jaren kwamen er bijna 200.000 nieuwe wielersporters bij (bron: wielersportbond NTFU). Maar wat is er nu leuker dan alleen fietsen? Met een gezellige club!. Bij TCR mag je vrijblijvend een aantal ritten meemaken, zodat je kunt sfeerproeven bij de club.

Fietsen kan eenvoudig in je eentje of samen met vrienden of collega’s. Maar wil je vaker fietsen, je fietstechniek verbeteren of nieuwe routes ontdekken? Dan is TCR iets voor jou. Er is niet alleen veel kennis aanwezig, je kunt er altijd samen met anderen fietsen. Andere voordelen aan het fietsen bijTCR, waar je misschien nog niet aan gedacht hebt:

  • Nooit meer alleen een bandje wisselen of stoempen tegen de wind
  • Veilig fietsen leer je in een groep
  • Stok achter de deur
  • Vrijblijvend kennismaken

Voor iedereen een geschikte groep

Bij TCR is er voor ieder wat wils. De club rijdt in verschillende groepen met een maximale groepsgrootte van max. 16 leden. De gemiddelde snelheden variëren van 25 km per uur, tot boven de 30 km per uur, de afstanden variëren tussen de 50 km op een doordeweekse avond- of middagrit tot 150 km op een zaterdagmorgen.  

Fiets vrijblijvend mee

Bij TCR kun je een aantal keren gratis meefietsen én zijn jij en je fiets tot 500 euro verzekerd, mocht er een ongelukje gebeuren.

  • Wat neem je mee:  racefiets/MTB, helm, voldoende drinken 

Informatie en aanmelden

Enthousiast geworden?

Stuur een mail naar: info@tourclubrijssen.nl of meldt je direct aan als lid

Aanmelden als lid