Auteur: Wim van den Noort
Toerleider(s): Ep Kamphuis
Groep: T5
Strava link:
Aantal KM: 91
Aantal leden: 8

Vanmorgen met korte broek en mouwstukken vertrokken naar de manege dat is toch wel wat aangenamer dan die winterkleding het heeft nou ook lang genoeg geduurd Brrr.We waren deze morgen met 7 man en 1 dame.
Ik had me de hele week al zorgen gemaakt want onze groep slinkt behoorlijk ivm. met ziektes etc.J.B. kwam nog ff met zijn zoon ons goeiedag zeggen,Jan is al bijna het hele jaar nit te passe det wasse vurig joar ook anit. Gelukkig gaat het nu de goede kant op en probeert hij zijn conditie wat op te vijzelen,Woensdagmiddag zagen we hem ook al met de Kasse stiekum trainen.Jan goed blijven oefenen dan kun je binnenkort weer mee.
Inmiddels was het 8.30 uur tijd om te vertrekken.
Ep had een mooie route zoals altijd, vorig jaar rond deze tijd hadden we ook samen met Ep deze route gefietst alleen onder veel slechtere omstandigheden,alhoewel het hield nu ook nog niet over.
We fietsten richting Look naar de beuseberg van de Wippert naar Oxe dwars door de woonwijk van Colmschate naar de Scheg na diverse stoplichten komen we onderaan de oude Wilhelminabrug Volgens Han zaten zijn vrindinnen er al.De Steenenkamer door en op een gegeven moment was het een enorm gedraai die Ep heeft alles foutloos in zijn hoofd perfect bij Busloo over pakeer plaatsen er was nu toch niemand,na ca. 50 km kwamen we bij de koffie dat werd ook tijd na bijna twee en eenhalf uur.
Na de koffie naar het Dommerholtsveer  toen werd het ietsjes warmer de beenstukken gingen af,daarna via Joppe en Hafsen weer richting Rijssen het was inmiddels al aan de late kant want ik wilde nog naar de voetbal in Wierden dus snel douchen happie eten en weer op de fiets de tennisvrienden stonden al te wachten,maar nu konden we lekker relext trappen die gasten hebben allemaal ebikes.
Ep bedankt voor de mooie route en de rest van de leden voor de gezellige morgen.