Start zomerseizoen

Geachte leden,

Gisteren was volgens het tourschema de laatste ATB-rit van dit winterseizoen, aanstaande zaterdag 04 maart is de start van het zomerseizoen 2023, de zogenaamde openingsrit.
We kunnen het zand, de modder en het gestuiter over de wortels achter ons laten en gaan weer op de racefiets over geplaveide wegen. Weer gezellig met z’n allen, al keuvelend op pad, want dat is het voordeel van de racefiets, de sociale contacten worden tijdens het fietsen goed onderhouden. Laten we hopen dat iedereen dit, het hele jaar, gezond mag en kan uitoefenen. En vooral ook veilig.
In maart is de vertrektijd 9.00 uur, vanaf april is de vertrektijd 8.00 uur. Elke tourrit vertrekt vanaf het tourhoes. Elke groep met zijn eigen route en eigen snelheid.
Nieuw vanaf dit jaar is de T7 en de TE. De T7 is er gekomen doordat T5b en T5a nu respectievelijk T5 en T6 zijn geworden. De ‘oude’ T6 wordt nu T7.
Voor de TE groep betekent dit dat deze wordt gevuld met mensen met een legale elektrische racefiets of mountainbike. We zijn er nog mee bezig om dit geheel een juiste vorm te geven.
Laten we er met z’n allen een heel leuk fietsjaar van maken. Hoe meer WIELEN, hoe meer vreugd.

O ja, dit jaar is het eindpunt van de openingsrit bij de Langenberg, waar wij een drankje en de kop soep krijgen aangeboden.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en veilige kilometers toe.

Met vriendelijke groeten,

Commissie tourzaken