Beste clubleden,

Vanaf mei gaat het dan gebeuren. Langzamerhand gaan we onze intrek nemen in ons nieuwe clubonderkomen.  Vanaf zaterdag 4 mei gaan we vertrekken vanaf de Brekeldlaan. Ook zullen we een begin maken met het gebruiken van ons clubhuis. Dit gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf. Daar is jullie hulp ook bij nodig. Er zal een clubhuiscommissie in het leven worden geroepen voor de nodige hand- en spandiensten. Deze zullen voornamelijk bestaan uit het doen van bardiensten. Op bijgevoegd inschrijfformulier kun je aangeven of jij je beschikbaar stelt voor deze commissie. Wat houdt dit zoal in:

  • Enkele keren per jaar bardiensten draaien in het clubhuis. Dit kan zijn aan het einde van een speciale zaterdagtocht of tijdens avondbijeenkomsten ( commissieavond, clubavond, AV of event. vergaderingen). Ook zal het clubhuis op een vaste avond geopend zijn voor leden ( waarschijnlijk woensdagavond) en enkele zaterdagmiddagen.
  • Het bijhouden van verkochte consumpties ( drankjes).
  • Ervoor zorgen dat het clubhuis netjes wordt achtergelaten en wordt afgesloten.
  • Toezicht houden op de sluitingstijd.
  • In principe zal er gewerkt worden met tweetallen.

Op bijgevoegd inschrijfformulier kun je aangeven of jij je hiervoor beschikbaar stelt. We vertrouwen op jullie enthousiasme en hulpvaardigheid. Voordat het clubhuis echt in gebruik wordt genomen volgt een instructieavond voor de nieuwe clubhuiscommissie.

Het bestuur.

Inschrijfformulier

 


BuienRadar