Binnenlandse Toertocht 2023

 

Donderdag 8 jun t/m zaterdag 10 juni

De “Binnenlandse Toertocht 2023” gaat dit jaar naar de noordkant van het Teutoburger Woud, het zogenaamde Wiehengebirge. Het is een prachtig gebied om te fietsen, veel rustige fietswegen met weinig verkeer, mooie dorpen en een licht glooiend landschap met hellingen die door elke fietser, uit welke toergroep dan ook, prima te nemen zijn.

We hebben een prachtige landgasthof voor maximaal 24 deelnemers geboekt waar wij twee keer zullen overnachten op basis van halfpension. Dit hotel ligt midden in het stadje Bohmte en is voorzien van prima ingerichte kamers en voor ’s avonds een gezellige bar. Ook is er een prachtig terras.

De heen- en terugreis worden verreden over een afstand van 155 km, terwijl wij voor de vrijdag een toertocht hebben uitgezet van 100 km. We komen door en langs plaatsen als Ostercappeln, Bad Essen en Preussisch Oldendorf. Uiteraard zullen we ’s middags een terrasje “meepikken”.

De kosten bedragen dit jaar € 195,-  voor een compleet verzorgde tocht met ontbijt, lunch, diner en alle verzorging onderweg zoals sportdrank, reepjes, fruit, yoghurt e.d.  Ook de eerste halve liter op donderdag en vrijdagmiddag zijn inclusief.                                             

Deelnemers worden ingeschreven op volgorde van aanmelding. Zodra de 24 deelnemers zijn bereikt kan je worden ingeschreven op een reservelijst. Dan graag een mailtje naar: tipklomp@gmail.com

Tot en met zaterdag 29 april kan er kosteloos worden geannuleerd. Voor eventuele afzeggingen ná die datum adviseren wij een annuleringsverzekering te nemen. Het bedrag van € 195,- wordt omstreeks 25 mei geïnd door de penningmeester van TCR.