Clubavond 2011

//Clubavond 2011

4e clubavond 16 december 2011.

 a day to remember


Een avond waar naast gezelligheid ook een aantal leden in het zonnetje wordt gezet.

Normaal gesproken zijn dat alleen hoogtepunten, maar dit jaar moest onze voorzitter Gerrit Wessels beginnen met de trieste mededeling dat vanochtend Wim Nijkamp is overleden. Na de respectvolle en mooie woorden van de voorzitter kon iedereen zich herpakken en gingen we over tot datgene waar we voor gekomen waren; de clubavond van TCR.

Als eerste kwam aan bod de winnaar van de Jan Slofstra bokaal. Deze bokaal is ooit bedacht door Jan Slofstra om leden die zich verdienstelijk maken binnen de club in het zonnetje te zetten.  Het zou mij niet verbazen dat hij dat heeft gedaan wetende dat mensen mede functioneren op de waardering voor wat ze doen en Rijssenaren elkaar niet gauw op de schouder kloppen of complimenten geven. Ik stond inmiddels al klaar met mijn fototoestel om de gelukkige winnaar op de foto te zetten toen mijn naam werd genoemd. “Winnaar Jan Slofstra Bokaal 2011 Henk Reijnen”. Dat had ik niet verwacht. De Jan Slofstra bokaal is een blijk van waardering waar je niet op rekent maar die wel heel goed voelt. Leden bedankt.

Na dit voor mij bijzondere moment werden twee leden in het zonnetje gezet die dit jaar 25 jaar lid van de club zijn; Jan Pullen en Gerrit Nijland.  Toen was het tijd voor de kilometervreter. Dit jaar voor het eerst ook een damesklassement. Een terechte beslissing om hier een apart klassement voor te maken. De vrouwen die wekelijks met ons meefietsen zijn stuk voor stuk kanjers van vrouwen die heel wat kilometers maken. En ook niet onbelangrijk, hun aanwezigheid wordt hoogst gewaardeerd.  De winnaar kilometervreter bij de vrouwen werd Brigitte Pots met liefst 6177 km. Daarna was het de beurt aan de mannen. Wat iedereen al had verwacht was dat onze voorzitter Gerrit Wessels kilometervreter zou worden. Al in de winter begonnen om zich terdege voor te bereiden op de Marmotte, een absoluut hoogtepunt, en vervolgens de rest van het jaar stug door te fietsen resulteerde in een score van meer dan 10.000 kilometer. Echt verwonderlijk was het dan ook niet dat Gerrit Wessels ook nog eens clubkampioen werd. Felicitaties maar zeker ook respect voor Gerrit want deze avond was voor hem mentaal behoorlijk in onbalans (precies vandaag ging hij ook nog eens met “pensioen”). Na alle bloemen en bedankjes ging de avond verder met een Bingo verzorgt door Jans en Jos. Beide heren begrepen niet zo heel veel van dit spelletje wat er voor zorgde dat op een bepaald moment er wel 15 winnaars tegelijk naar voren kwamen. Maar gezellig was het wel en dat bleef het nog heel lang.

 


BuienRadar


By |2011-12-21T22:25:05+00:00december 21st, 2011|Redactie|4 Comments

4 Comments

 1. jans drijer 23/12/2011 at 19:24

  Henk van harte gefeliciteerd met de Slofstra bokaal het is je van harte gegund ,ook Herma deelt hierin mee natuurljk.de Bingo was zoals altijd weer het hoogte punt van de avond,goed georganiseerd en perfect verlopen
  Han kom maar eens langs voor een cursusje improviseren

 2. WD 23/12/2011 at 09:36

  Helaas valt de clubavond nagenoeg altijd samen met het jaarlijkse kerstdiner van mijn werk. Ik kon hierdoor geen getuige zijn van de uitreiking. Henk, van harte gefeliciteerd. Je hebt het verdiend. Ook Brigitte en Gerrit W. mooi resultaat en van harte….

 3. Han Albach 22/12/2011 at 19:41

  Henk (Reijnen) van harte.
  Mede dankzij je partner en echtgenote.

  groetjes
  en fijne dagen

  Uiteraard ook de felicitaties naar Brigitte, Jan, Gerrit W en onze “oud” hoofdtoerleider Gerrit.
  En voor Jans een advies: ga eerst eens oefenen bij Eltheto met je balletjes.

 4. Jan Roosink 22/12/2011 at 12:23

  Mooi stukje Henk. Gefeliciteerd met de bokaal.

Comments are closed.