Verslag: Clubavond 2019.
Voor ik naar Rijssen rijd haal ik nog gauw de bestelde bloemen op voor de clubkampioen en kilometervreters.
Op naar de kantine van het Luchtvermaak.
Daar aangekomen zijn de andere bestuursleden al druk doende om de zaal op de juiste manier in te delen, en de laptop te installeren.
Ria en Arnoud zijn al bezig de koffie en cake klaar te zetten.
Dan komen de eerste leden al binnen en om half acht hebben ruim tachtig leden de weg gevonden naar het clublokaal.
Anton geeft uitleg over de invulling van de avond en dan kunnen we beginnen.
Allereerst vertelt Bart ons iets over de voeding die we kunnen/moeten nemen voor we op pad gaan.
Na afloop van zijn verhaal is de mogelijkheid om zijn producten tegen een gereduceerd tarief te kopen. Velen maken daar gebruik van.
Dan een kleine pauze waarin nog een lekker bakje koffie wordt geschonken.
Hierna wordt als eerste de “Jan Slofstra bokaal” uitgereikt, deze gaat dit jaar naar Dick Markvoort. Hij is er zichtbaar blij mee.
Dan wordt de clubkampioen bekend gemaakt, dit jaar waarschijnlijk voor de laatste keer in deze setting, Wim Nooteboom. Wim krijgt een mooi clubshirt met opdruk en een bos bloemen.
Door de lage deelname (3 personen) moeten we een andere manier vinden om de  juiste clubman/vrouw te vinden.
Hierna komen de kilometervreters aan de beurt. Bij de vrouwen is Jannie van Pijkeren de winnaar en bij de mannen Wout Klink. Ook deze twee krijgen een TCR shirt met opdruk en een bos bloemen aangereikt. Wout memoreert nog even aan zijn afgelopen fietsjaar waarin hij dik 26.000 km heeft afgelegd en met veel plezier, zegt hij.
Dit jaar hebben we 5 jubilarissen tw. Arjen van der Berg, Hans Bloemendal, Arend Schreurs, Dick Rietberg, en Gerald Spijksma (afwezig). Zij krijgen een pen met inscriptie en een lekker bittertje.
Gerrit Wessels en Eric Harbers trakteren twee leden met een heerlijke taart voor hun mooie reisverhalen tijdens de vakantie.
en vragen leden dit vooral te blijven doen, onze website wordt dagelijks druk bezocht.
Nadat iedereen is voorzien van een drankje, worden de diverse tochten en activiteiten die dit jaar worden gehouden voorgelegd aan de leden.
BuTT, ze zijn al bezig maar nadere info volgt op de site, ToT (TCR on Tour), deze vindt plaats op 21 en 22 juni, op de site wordt verdere info gegeven en komt een opgave formulier.  TdRCl, is op 1 juli dit jaar en daarvoor wordt nog een vrijwilliger gevraagd die de bedrijventeams kan begeleiden, Gerrit Tijhof geeft ook aan dat hij stopt aan het eind van dit seizoen als voorzitter.  Jubileum comm.: Gerda Janssen vertelt namens de feestcommissie wat al in voorbereiding is en wat de bedoeling van dat jubileumjaar zal worden. Als laatste de BiTT:   Hans Bloemendal komt als Engelsman verkleed binnen en vertelt in het Engels wat de BiTT dit jaar heeft bedacht. Ze  gaan naar Engeland. Op de site is hierover alles te lezen.
Anton vraagt nog even aandacht voor het volgende; wij als bestuur zijn het afgelopen half jaar erg druk geweest om de statuten en het HHR weer up to date maken. Op de Algemene vergadering worden deze voorgelegd aan de leden ter goedkeuring.
Dan het ATB-en na zonsondergang en voor zonsopgang, dit is bij wet verboden, maar het gebeurd toch. Willen wij ons als TCR hier wél aan houden, Blijf altijd beleefd tegen medegebruikers en misschien wel de eigenaren die we in het bos tegenkomen. Wij als TCR zijn wel van deze eigenaren afhankelijk tijdens onze toertochten.
Anton bedankt iedereen voor zijn/haar inbreng en aanwezigheid.

Nu is er tijd om samen met elkaar nog gezellig na te praten onder het  genot van een hapje en een drankje en daar wordt dankbaar en veel gebruik van gemaakt.

het was nog lang gezellig!!!!!!!!!

Joke


BuienRadar