Commissieavond TCR

//Commissieavond TCR

Van: Redactie TCR (Gerrit Wessels)


Jaarlijks organiseert het bestuur TCR een “commissieavond”. Bedoeld voor alle (bijna 70 !!!) commissieleden. De mannen en vrouwen die TCR organisatorisch op de kaart houden en zetten. Die het mogelijk maken dat alle leden kunnen genieten van mooie tochten, aangelegde en onderhouden MTB routes, die zorgen dat we in de puntjes gekleed zijn, de website blijft draaien, het clubkampioenschap wordt georganiseerd etc.

Nu is het best wel een kluif om telkens met iets nieuws te komen. De buffetjes kennen we zo langzamerhand wel. Dit jaar werden de commissieleden opgeroepen om vooral op tijd te komen, in een “vreemde” lokatie, het verenigingsgebouw van muziekvereniging Wilhelmina. Deze lokatie bleek, achteraf, een toppertje, mooi van grote, een leuke tap en prima bediening. Ook iets voor de ledenvergadering en clubavond ?

Terug naar de commisieavond. De redactie kwam dik te laat, spinninglesjes gaan door. Ik keek van buiten naar binnen en zag een vrij gezette figuur voor de groep staan, van het mannelijk type, gekleed in een schotse kilt, wild zwaaiend met een fles drank en blijkbaar de lachers op de hand, want de zaal lag zo nu en dan dubbel. Op de diverse tafels waren lege en half lege flessen whiskey te zien. Blijkbaar was hier sprake van een presentatie “Schotse Whiskey”.

Eenmaal binnen, zie ik recht voor me, nu in levende lijfe Henri Goossen. Met een zware bombastische stem verteld hij met whiskey als bron prachtige verhalen en anekdotes. De zaal ligt regelmatig plat van het lachen. Tussendoor wordt de zojuist besproken fles rondgedeeld, aan sommige neuzen te zien, hebben die al heel wat glaasjes van binnen bekeken. De tapbaas verteld dat hij nog nooit heeft meegemaakt dat er op 1 avond zoveel sterke drank en water is gedronken. Het zijn niet de goedkoopste whiskeys, integendeel, we zien Label 5, Glenfiddich, Glenmorangie etc. voorbijkomen. De wijze waarop Henri het dialect vermengd met prachtig engels en duits is vermakelijk. Absoluut een top optreden.

Na afloop nog gezellig nakeuvelen, velen in opperbeste stemming, een enkeling wat last van motorieke problemen. Het bestuur mag van harte bedankt worden voor deze bijzondere gezellige commissieavond, de lat ligt hoog voor volgend jaar, we gaan het meemaken.

2015 - Commissieavond TCR


2015 – Commissieavond TCR


BuienRadar


By |2015-10-31T21:17:45+00:00oktober 31st, 2015|Redactie|Reacties uitgeschakeld voor Commissieavond TCR