Beste Tourclub Rijssen,

Mijn naam is Nicole Huetink en ik ben een tweedejaars Sportmarketingstudent aan het Saxion te Deventer. Voor mijn studie organiseer ik samen met 5 klasgenoten een evenement voor een goed doel. Wij hebben ervoor gekozen om de Queens Ride te organiseren, een fietstocht voor het Prinses Máxima Centrum.
In eerste instantie was het idee om een fietstocht door Salland te organiseren. De coronacrisis heeft ons echter doen besluiten het plan om te gooien. We bieden nu, in samenwerking met racefietsroutes.nl, fietsroutes aan door heel Nederland. Deelnemers ontvangen bovendien een maandlang een proefabonnement voor racefietsroutes van hen. De volledige opbrengst van de Queens Ride gaat naar het Prinses Máxima Centrum.
Deelnemers aan de Queens Ride kunnen kiezen uit meer dan 150 routes door heel Nederland. Er worden ook prachtige routes door Salland aangeboden. Omdat iedereen in zijn of haar eigen omgeving fietst, past de Queens Ride binnen de huidige coronaregels.
Wij willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen deelnemen aan de Queens Ride! Mijn vraag is dan ook of u deze mail onder uw leden zou willen verspreiden. Ons doel is om zoveel mogelijk inschrijvingen te krijgen voor de Queens Ride en een mooi bedrag op te halen voor het Prinses Máxima Centrum.
Meer weten over de Queens Ride? Op https://queensride.nl/ is meer informatie te vinden. Blijf daarnaast op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Queens Ride via https://www.facebook.com/Queens-Ride-112452230882712 en https://www.instagram.com/queens_ride/
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,

Nicole Huetink