Vanuit de Braamstruik


Toerleider(s): René Lammertink
Aantal KM: 100
Aantal leden: 14

Verslag: Over de rit kunnen we kort zijn, omdat deze krap 100 km. was. De eerste 50 km. frisse bries op de kop, en op de terugweg was deze niet gedraaid. Dus wat kan ons dán nog gebeuren.
Vóór de koffie, eenmaal lek. Tijdens dit oponthoud, in een prachtige omgeving nabij De Lutte, kregen we de bevestiging van ons vermoeden dat de bramen van (inderdaad) de braamstruik van uitzonderlijke klasse is. Voor een ieder een echte vakantietijd-invuller.
René is een ondernemer bij wie sponsoren zichzelf aandienen. Gebak en/of ijsjes, het maakt hem niet uit waar de sponsoren vandaan komen. Het gaat allemaal wel naar binnen.
Voor de rest van het tourverslag kunt u het verslag van Erik ten Hove, van 28 juli j.l., volledig kopiëren.
Voordeel van oudgedienden / “oud-sterren” is, dat ze denken alles beter te weten en daarom die kennis ook tegen elkaar kunnen gebruiken. Zeker als ze al 20-, 30-, 40 jaren, en zelfs meer, met/tegen elkaar fietsen. Gelukkig fiets ik zelf nog maar 3 jaar 65 km. en langere afstanden. Dus met mij wordt het niet meer wat en daarom blijf ik er fijntjes buiten.
Logisch ook want waar moet ik die kennis vandaan halen. Ik heb een bril, van een nog betere brillenman, zodat ik alleen maar hoef te kijken, kijken en kijken. Soms hoor ik ook nog eens wat.
Men zegt dat dit wel in mijn aard ligt.
Om te zorgen dat niemand gezichtsverlies lijdt, door in een lager T – nummer te moeten rijden en dit aanvoelt als een degradatie / aftakeling, is dé oplossing van een leek : het herinvoeren van de T2.
Daarvan kan/mag iedereen tourlei(ij)der zijn en ieder kan dan zijn eigen, te grote, plaat draaien.
Dag Erik H., namens deel 2 ( toeval wil : hier hoort géén “ten” tussen ).
Mocht iemand tekst vinden die verwijst naar iets of iemand specifiek, dan berust dat zuiver op toeval.
René bedankt en die andere 12, bedankt : daarom hebben we nog even kunnen terugblikken.
Ajuus en good wier komn.

 

 


BuienRadar