TCR Klassementen

We zijn bijna 3 maanden onderweg met de TCR app. De app draait zonder problemen en de ranglijst wordt keurig bijgehouden. Blijft zaak dat de leden zich wel inschrijven en ook uitschrijven als de tocht niet gereden is.

We zien dat Gerwin Voortman het Clubkampioenschap aanvoert met een kleine voorsprong op Wim van den Berg. Beiden zijn “oud-Clubkampioenen”. Wim heeft het clubkampioenschapshirt van 2002 en 2003 nog in de kast liggen, terwijl Gerwin die van 2014-2015-2016 zo nu en dan nog aantrekt. Beiden missen ook nauwelijks een rit.

Het TCR kilometervreter kampioenschap wordt aangevoerd door Wim van den Berg. met een hele kleine voorsprong op, inderdaad, Gerwin Voortman.

De meeste Strava kilometers heeft Herman van den Belt gereden, 5484 kilometer, gevolgd door Frans Heering met 5146 kilometer.

Overzicht van de Clubkampioenen en Kilometervreters (dit jaar is er een onderscheidt tussen de gereden TCR kilometers en de kilometers geregistreerd op Strava. Het lid met de meeste TCR kilometers mag zich Kilometervreter noemen.