Tweedaagse toertocht op T-5 snelheid op 30 & 31 aug.

Er wordt, bij voldoende deelname, een toertocht worden gehouden op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus. Beide dagen zal de afstand ongeveer 110 km zijn. Deelname is uiteraard mogelijk voor alle TCR-leden, maar de snelheid waarop wordt gereden is het normale tempo van de T-5
De eerste dag zal gaan met een omweg over rustige weggetjes via de Achterhoek en ’s Heerenberg naar de oevers van de Rijn. Via de uiterwaarden gaat het verder Duitsland in. Na Emmerich gaat het verder door een prachtig natuurgebied naar de bestemming van die dag, Wesel.
Daar is een prima hotel gereserveerd waar ’s avonds het diner wordt geserveerd.
Overnacht wordt in uitstekende 2-persoons kamers die van alle gemakken, zoals gratis Wi-Fi en eigen badkamers, zijn voorzien.
Op zaterdagmorgen staat een goed ontbijtbuffet klaar voor de deelnemers. Na het ontbijt wordt de terugreis aanvaard die zal voeren via het natuurgebied de Hohe Mark en de oostelijke Achterhoek.
De deelnemers dienen zelf alleen te zorgen voor een gevuld bidon voor de eerste dag. Voor de rest, koffie met appelgebak, broodjes, sportdrank, fruit e.d. wordt gezorgd, zowel op heen- als terugreis.
De kosten voor deze 2 dagen, volledig verzorgd, bedragen € 80,-
Mocht de weersverwachting voor die twee dagen echt slecht zijn, dan gaat de tocht niet door en kan tot woensdag 28 augustus zonder kosten worden geannuleerd.
Omdat de organisatie graag wil weten of deze tocht voldoende deelnemers heeft, wordt verzocht het deelnameformulier vóór  22 augustus in te vullen.