17 juli-T3-Hooidijk

Auteur: Herman van den Belt
Toerleider(s): Jan Peter
Groep: T3
Strava link:
Aantal KM: 105
Aantal leden: 11

Het is altijd weer gezellig als de clubleden even voor acht uur bij het clubhuis komen: iedereen weet zijn plekje en gaat bij de juiste T staan.
Exact om 8:00 uur vertrekt de T1 en andere tourleiders volgen direct:
Via Hoge Hexel – Vriezenveen gaat onder de N#^naar Langeveen: en daar gebeurt het:
Bij een 3 dubbele manoeuvre ( bochtje – brugje – bochtje) staat er een paaltje midden in de weg en klapt Wim er bovenop. Dat was pijnlijk! Herman buitelt er over heen, maar gelukkig valt de schade mee.
‘Gewoon doorfietsen, dan blijft het been warm’ is het advies van Wim!
Richting Mander – Vasse en de Hooidijk over: uiteraard wordt er gesprint voor de bolletjestrui en onderaan wordt er keurig op elkaar gewacht.
Bij Restaurant Rouwers in Ootmarsum is er tijd voor koffie , appelgebak of krentenwegge. Op ons verzoek wordt de bladblazer het zwijgen opgelegd. Het lijkt wel of er iets door de koffie is gedaan: het tempo gaar behoorlijk omhoog! Via Zenderen – Bornebroek en Enter weer naar Rijssen.
Bij de Rijsserberg gaan alle remmen weer los en wordt er weer gesprint: maar… dan haalt de T1 ons in en lijkt het wel of we stil staan: wat kunnen die jongens fietsen!!!
Het zit er weer op: een gezellige boel bij het clubhuis: alle leden zitten gezellig bij elkaar en het ziet je blauw en geel voor de ogen.

Fijne vakantie allemaal!