19 juni-T4-Hasselt

Auteur: Jannie
Toerleider(s): Henk Dekkers
Groep: T4
Aantal KM: 120
Aantal leden: 10

Zaterdag gaan we naar Hasselt.
Vrijdagavond de bandjes op spanning gebracht, dan hoef ik dat zaterdagmorgen ook niet.
Om 6.45 uur loopt de wekker af eerst ontbijten en de krant even doorbladeren ,dan mij gaan klaarmaken om te gaan fietsen.
Je hoeft niet na te denken wat je moet aantrekken na die warme dagen.
Bidons vullen ,fiets van de haak Garmin erop gezet dan op weg naar het Tourhoes. Daar staan al heel wat leden om te popelen om van deze mooie dag te genieten.
Om 8.00 uur zet de trein zich langzaam in beweging T4 gaat met Henk Dekkers op pad we gaan Rijssen uit ri Holten.
Heeten via Broekland zo komen we bij Herxen en een mooi stukje Windesheim hier gaan we de dijk op langs de IJssel.,tot bij het Engelse werk. Even een stukje industrieterrein van Zwolle en komen zo bij het Zwarte Water uit dat ons ver de dijk brengt in Hasselt. Maar helaas het vaste koffieadres heeft de tijden veranderd en is niet open. Dat word zoeken naar een ander adres maar wel gevonden ,na koffie en taart en de laatste nieuwtjes gedeeld. Gaan we weer verder voor verder nu langs de Overijsselse Vecht tot aan Dalfsen. Al fietsend komen we bij Lemele hier nog even de berg meegepakt. Langzaam aan komen we bij Rijssen in de buurt het is dan 12.30 uur.
Ik heb weer genoten van een mooie ochtend en een fijne groep om mee te fietsen.

Ps Zaterdagmiddag nog even een paar boodschappen doen ,word je aangesproken bij de Hema of je nog een appeltaartje wil kopen voor het goede doel KIKA ook maar gedaan . Smaakte goed Peter.