23 juni T1 Posbank

//23 juni T1 Posbank

Auteur: Bernd
Toerleider(s): Gerwin Voortman
Groep: T1
Strava link:
Aantal KM: 150
Aantal leden: 14

Vanmorgen voor het eerst in weken de arm en beenstukken weer aan getrokken. Het was gewoon koud, volgens mij tenminste.
Bij de sporthal aangekomen was ik niet de enige die er zo over dacht. ben over het algemeen ook liever een warm mietje dan een koude bikkel.
We vertrekken met 14 man en Gerwin neemt ons eerst op sleeptouw over de Borkeld richting Laren en overal langs richting Doesburg. Bij de Steeg gaan we klimmen en de groep word hier door de betere benen uit elkaar getrokken.
Koffie en een bult onzin doen we bovenop bij het paviljoen en na voldoende rust weer naar buiten eerst ff afdalen met 70 km per uur op de teller en daarna weer klimmen. Ik hoop ondertussen dat de Dolomieten straks in september niet veel hoger zijn want het is niet mijn beste dag vandaag.
Via de Lange Juffer en Schaapsallee richting Laag Soeren kneiter hard en aan het eind het gevoel dat je een inhalator nodig hebt. Wout is in topvorm en lacht overal om. De laatste weken deden we voorzichtig met hem hij leek nogal een oud mannetje af en toe maar vandaag rijd hij met de besten naar boven en is een van de eerste weer op het vlakke. Petje af.
Terug naar huis nu ik probeer de kramp wat weg te fietsen en uiteindelijk lukt dat aardig en kom weer in een ritme dat beter aanvoelt. Zie om mij heen dat het bij een aantal anderen ook iets minder is en dat stemt mij toch wel wat gerust;-)
We doen nog een lekker colaatje en scoort Erik D wat chocola voor zijn vrouw die allen van melkchocola houd en waar Erik natuurlijk puur voor haalt. Word er in ieder geval één gelukkig van zal ik maar zeggen.
We komen allemaal heel thuis moe maar voldaan. Gerwin had de touwtjes goed in handen zodat iedereen ook evenveel geleden heeft onderweg dus de complimenten voor een mooie en goed begeleid tochtje dacht ik zo aan Gerwin.

Groeten BMB


BuienRadar


By |2018-06-26T17:50:18+00:00juni 26th, 2018|Toerverslagen|Reacties uitgeschakeld voor 23 juni T1 Posbank