24 juli – T6 – Aardbeientocht

Auteur: Wim van den Noort
Toerleider(s): Koos den Boer
Groep: [groep] Strava link:
Aantal KM: 90
Aantal leden: 7

Verslag: Vanmorgen had Koos een rit gepland naar de Manderveense aardbei,We vertrokken deze morgen met 7 mannen helaas geen dames ivm vakantie en andere bezigheden dus het was onderweg een stuk rustiger. Bennie had vorige week wat last van zijn oneigen knie ik had hem een rekverband meegebracht en dat moest natuurlijk gelijk aangebracht worden. ik heb hem niet weer horen klagen.
We reden via Wierden het Lageveld naar Vriezenveen we reden via de Verbindingsleiding en Geesterschestroomkanaal naar het koffieadres, Koos had Vrijdagavond nog naar de openings tijden gekeken va 10.00 geopend helaas we waren er om tien over tie en het duurde nog 20 minuten voor de koffie klaar was, misschien dat het aan zijn taal lag (hollands) we hadden denk beter ff in het Riessens moeten vragen helaas niet gebeurd.
Er werd besloten om naar Vasse te gaan daar aangekomen was de cafetaria overbezet te gevaarlijk al die oude mannen op een hoop er zat nl. al een hele delegatie TCR mensen we zijn verder gereden naar Bolscher hier waren we de eerste gasten,
Er zat een nieuwe uitbater op een aardige jongeman die had het al gelijk over Appelgebak we zeiden dat is goed maar dan wel met aardbeien want daar hadden we op gerekend. Dat was al de derde week op rij met appelgebak dus moest er de terugweg flink gereden worden om de calorieen weer te verbranden. Dat lukte aardig goed we gingen met een voor T6 flink tempo op thoes an we hebben weer een heel gezellige morgen gehad.
Koos bedankt voor de mooie rit