Basecamp stopt na 20 mei met cloudopslag.

//Basecamp stopt na 20 mei met cloudopslag.

Er komen updates voor HomePort en BaseCamp

Volgende maand brengt Garmin nieuwe versies van HomePort™ en BaseCamp™ software uit die een betere gegevensbeveiliging bieden. Op dat moment zal Garmin de optie voor cloudopslag buiten gebruik stellen. Met BaseCamp kunt u uw favoriete cloudopslag-provider configureren als vervanging, zodat u uw favoriete waypoints op dezelfde plaats kunt bewaren als u uw andere belangrijke bestanden. Zorg dat u uw gegevens vanuit de Garmin cloudopslag naar uw cloud-provider overbrengt vóór 21 mei 2018. Na deze datum zijn uw gegevens niet meer beschikbaar in de Garmin cloudopslag. Gedetailleerde instructies voor het exporteren van uw gebruikersgegevens vindt u in onze Veelgestelde vragen.

Omdat er binnen TCR nogal wat mensen met GPS navigatie rondfietsen en dus ook gebruik maken van Basecamp is het wel raadzaam om met bovenstaand verhaal aan de slag te gaan. Het zou toch zonde zijn dat je de door de jaren heen opgebouwde verzameling van routes en waypoints zou kwijtraken?

Redactie.


TCR kalender


 1. Zaterdag toerritten

  december 15
 2. Zaterdag toerritten

  december 22
 3. Zaterdag toerritten

  december 29
 4. Zaterdag toerritten

  05/01/2019

BuienRadar


By |2018-05-06T10:13:16+00:00mei 6th, 2018|Redactie|Reacties uitgeschakeld voor Basecamp stopt na 20 mei met cloudopslag.