Binnenlandse Toertocht 2016


 

Datum: woensdag 8 juni t/m zaterdag 11 juni

Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de “Binnenlandse” Toertocht van 2016.

Deze tocht zal verder van huis worden verreden dan tot nog toe gebruikelijk was, want het hotel waar wij zullen verblijven staat op ongeveer 400 km. van Rijssen. De exacte locatie wordt tijdens de voorjaarsvergadering bekend gemaakt.

Daar zullen wij de dag van aankomst een korte rit rijden, op donderdag en vrijdag een wat langere rit, terwijl op de zaterdag, voordat wij huiswaarts keren, ook nog een wat kortere afstand op het programma staat. De omgeving is bergachtig en we zullen dus ook, naast het gewone klimwerk,  wat pittige klimmetjes voor de kiezen krijgen.

We zullen de reis, anders dan andere jaren, maken per personenbusjes terwijl de fietsen op een uitstekende aanhanger worden vervoerd. De verzorging zal zoals altijd weer prima zijn, zowel in het hotel als onderweg tijdens de toertochten.

De kosten bedragen € 220,- per persoon.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen mee te gaan is de inschrijving vanaf nu tot 30 november geopend. Iedereen die zich tijdens die periode opgeeft is van deelname verzekerd. Daarna hangt het af van de beschikbaarheid van het hotel.

Betaling:

  • In 1 termijn van 220 euro in de 3e week van mei 2016
  • In 5 maandelijkse termijnen  van 45 euro (jan t/ -mei 2016)

Na de (laatste) betaling in mei 2016 is restitutie van de geincasseerde bedragen niet meer mogelijk. Denk aan een annulerings- en/of reisverzekering !!