Aanmeldingen en opzeggingen van leden gebeuren het hele jaar door

In de afgelopen 2 weken hebben leden die langdurig lid zijn geweest en niet alleen fietsend lid waren, maar ook actief waren als commissielid opgezegd.

Jan Pullen uit Goor heeft zijn lidmaatschap afgelopen november beëindigd, Jan sukkelde al een tijd met zijn gezondheid en was meer dan 30 jaar lid. In die periode was Jan een fervent toerfietser, geen afstand was hem te lang. Kilometervreter in 2005, Jan was een uitstekend toerleider, hielp jarenlang de Hemink toertocht organiseren en schafte op latere leeftijd nog een Garmin aan en altijd bereid om mee te helpen met o.a. de Ronde van Overijssel.

Reden van zijn afzegging:

¨na meer dan 30 jaar lid te zijn geweest is het nu afgelopen.

Ik wens iedereen nog veel fietsplezier¨


Jan-Henk Morsink heeft ook zijn lidmaatschap beeindigd, Jan-Henk was meer dan 15 jaar lid. Ook een uitstekend toerleider met elk jaar een verrassende tocht door de Achterhoek.

Reden van zijn afzegging:

´We zijn in Markelo bezig met oprichting van een wieler tour club, ben nauw betrokken bij de oprichting en zit in bestuur van de nieuw te vormen tourclub.  Heb met plezier de afgelopen (ca 15 jaar) bij Tourclub Rijssen´


In juni van 2018 beëindigde oud-voorzitter Bert Wever zijn lidmaatschap. Bert was voorzitter in de periode 2005-2007. Bert geeft aan geen tijd meer te hebben om te fietsen.


BuienRadar