Tourclubkleding en sponsoring.

Zoals iedereen weet is het dragen van een tourclubshirt of – jasje tijdens officiële clubritten verplicht. Op deze kleding ontbreekt iedere vorm van sponsoring. Deze situatie zal de komende tijd niet veranderen. Voor de fietsbroeken is er een andere situatie. De club voorziet in prima fietsbroeken, maar er is geen draagplicht. Dit betekent dat velen tijdens clubritten fietsen in een broek van de club, maar er wordt ook gefietst in eigen ( al dan niet gesponsorde) fietsbroeken. Individuele voorkeur speelt hierbij een grote rol. Ook deze situatie zal voorlopig niet wijzigen.

Sinds kort heeft Tourclub Rijssen een overeenkomst gesloten met het bedrijf Joh. Slooijer – Keukens en kasten. Hierdoor ontstaat de gelegenheid voor onze leden, om voor een zeer aantrekkelijke prijs een hoogwaardige (gesponsorde) fietsbroek te kopen. Deze broek zal neutraal van uitvoering zijn en aansluiten bij TCR kleding, zowel als overige kleding. Ook de gangbare clubbroeken blijven leverbaar. Wat betreft draagplicht verandert er niets. Wel heeft het bestuur de intentie uitgesproken het dragen van clubbroeken en de nieuw gesponsorde broeken te bevorderen.

Door dit alles ontstaat er een win-win-win situatie: de leden kunnen tegen een lage prijs een prima fietsbroek aanschaffen, de clubkas wordt enigszins versterkt en de sponsor zal er meer naamsbekendheid door krijgen. We hopen alles aan het begin van het zomerseizoen afgerond te hebben. Wat betreft de gang van zaken (prijs, passen, bestellen) worden jullie op de hoogte gehouden!


BuienRadar